15 december, Op de thee bij …

Hebt u al eens bij Juliana thee gedronken? Museum Hoeksche Waard organiseert 15 december een middag ‘Op de thee bij Juliana, een eeuw in poppen’.

Om 14.00 uur wordt u ontvangen met een kopje thee of koffie met iets lekkers. Na een half uurtje neemt een gids u mee naar de tentoonstelling en vertelt over het leven van koningin Juliana, haar moeder en oma. U krijgt uitleg over de foto’s en poppen in de tentoonstelling. Natuurlijk hoort daar ook informatie bij over de klederdracht in de Hoeksche Waard en Zeeland.

Als alle poppen bekeken zijn, is er opnieuw een kopje koffie of thee met nog meer lekkers.

Kosten € 15,-- per persoon. U kunt dit evenement ook boeken voor een groep. Bij maximaal 10 mensen kan de thee in de Jan de Rooy-kamer geserveerd worden.

aanmelden via onderstaande knop.

@2022 Museum Hoeksche Waard