BgMax

High Tea Arrangementen

 

3 6 High TeaBij uw bezoek aan Museum Hoeksche Waard met uw familie, vereniging of vriendenclub kunt u eventueel gebruik maken van één van onze high-tea arrangementen:

 

Mogelijkheden voor uw high tea kunnen zijn:

  • High Tea met rondleiding door één museaal pand, entree en koffie/thee  of
  • High Tea met rondleiding door twee museale panden, entree en koffie/thee .

(vanaf 15 personen).

 

Voor informatie en prijzen klikt u hier.

of neem contact op met het museum Tel: 0186-601535.

Het Leeuwenstein Arrangement

 

Ontdekkingstocht naar cultureel erfgoed en natuur aan de noordrand van de Hoeksche Waard.

 

Drie unieke culturele partners bieden samen het Leeuwenstein arrangement aan: Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, onderdeel van Hoeksche Waards Landschap, de prachtig gerenoveerde Molen van Goidschalxoord en Museum Hoeksche Waard.

 

De wandeling van zo'n 8 km in totaal, kan starten bij de vijver en de vlindertuin van Klein Profijt, maar eveneens bij Museum Hoeksche Waard. Op beide locaties zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

De route kan overigens ook prima gefietst worden. 

 

Voor € 7,50 per persoon krijgen de deelnemers het routeboekje met veel informatie, entree en koffie of thee bij een van de deelnemers en een bon voor gratis pannenkoekenmeel bij de Molen van Goidschalxoord. Deze is echter alleen op zaterdag geopend voor bezoekers (bon pannenkoekenmeel blijft geldig).

 

Het arrangement is te koop bij Klein Profijt, Museum Hoeksche Waard en het VVV te Oud Beijerland en hoeft niet van te voren besproken te worden.