BgMax

Fotoreportage

20212Museum Hoeksche Waard beheert twee monumentale panden: ’t Hof van Assendelft en de herenboerderij Oost-Leeuwenstein. T’ Hof is een populaire trouwlocatie. Maar wist u dat t’ Hof en de boerderij ook uitstekende binnen- en buitenlocaties zijn voor een unieke fotoreportage? Ook voor een bruidsreportage!

 

Gedurende de zomermaanden staan de tuinen er prachtig bij. De fraaie Hoftuin is ontworpen door de befaamde tuinarchitecte Mien Ruys (1904-1999) en wordt volledig in haar stijl onderhouden. Maar ook de stijlkamers in ’t Hof en de vaste presentatie in de boerderij bieden een bijzondere setting voor uw bruidsreportage.

 

Ook als u elders trouwt is een bruidsreportage mogelijk in het museum. Bij voorkeur gebeurt dit buiten de openingstijden van het museum. Wegens ruimte gebrek zijn familiefoto’s alleen buiten mogelijk. In de stijlkamers mag niet worden geflitst, wel in de boerderij. Fotoreportages worden uitsluitend geboekt op afspraak.

 

Twee locaties en een tijdslot van anderhalf uur kosten slechts 75 euro. Bij reservering vooraf te voldoen.

Informatie en opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.