BgMax

Fotoreportage

 Activiteiten - Trouwen - FotoreportageU kunt een (trouw)fotoreportage laten maken in het museum (begane grond) en de Hoftuin. Ook als u elders trouwt, is een fotoreportage in het Museum Hoeksche Waard mogelijk. Dit kan buiten de normale openingsuren en moet apart geboekt worden. Wegens ruimtegebrek zijn familiefoto’s alleen buiten mogelijk. 

 

Binnen fotografie in 't Hof van Assendelft moet zonder flitslicht (statief zal noodzakelijk zijn). Flitslicht in boerderij Oost-Leeuwenstein mag wel, tenzij er kwetsbare objecten staan, dan staat dit uitdrukkelijk aangegeven.

 

De fraaie Hoftuin is ontworpen door de befaamde tuinarchitecte Mien Ruys (1904-1999) en wordt volledig in haar stijl onderhouden. 

 

Fotoreportage één gebouw, max. 1,5 uur € 50,- 

Fotoreportage twee gebouwen, max. 2 uur € 75,--

 

Nadat de afspraak met tijdstip is bevestigd en deze ingeboekt is in de agenda van MuseumHW verzoeken wij u een aanbetaling te doen van € 25,00. Hiervoor vragen wij uw NAW gegevens aan ons te verstrekken.  Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                                                                                                                                                      

Foto: Lizette Engels.