Ontvangst of vergadering

 

Naast een boeiend stuk geschiedenis van de Hoeksche Waard biedt het museum een fraaie omgeving voor een vergadering, receptie of bedrijfsfeestje.

Een korte rondleiding is wellicht een ontspannende onderbreking van een intensief overleg. Afscheid nemen van een gewaardeerd werknemer of een receptie in een museumruimte is net even anders dan in een bedrijfsruimte.

 

Veel is mogelijk, laat u inspireren door onderstaande informatie. 

 

Aanvragen voor een ontvangst of vergadering dienen minimaal twee weken van te voren worden ingediend.

 

Het Cultuurhistorisch Documentatiecentrum is te huren voor een vergadering, workshop of andere zakelijke bijeenkomst. Er is een beamer aanwezig, draadloos internet en er zijn diverse aansluitpunten voor laptops.

Activiteiten/Ontvangst_Vergadering_lunch

 

Voor uw vergadering of personeelsuitje in Museum Hoeksche Waard kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende mogelijkheden*:

 

Gebruik ruimte voor vergadering of workshop (max. 35 personen) € 100,- per uur (incl. 21% BTW). 

  • Een rondleiding door het museum, incl. kopje koffie/thee € 35,- per gids (max. 12 personen - 1 gids), plus € 5,25 entree per persoon (incl.6% BTW)
  • Lunch, bestaande uit soep of salade, melk, koffie of thee en 4 kleine broodjes per persoon € 12,50 (incl. 6% BTW).
 
Ook de koffiehoek in beide gebouwen leent zich uitstekend voor een receptie of verjaardag en kan buiten openingstijden in combinatie met het
  Cultuurhistorisch Documentatiecentrum gehuurd worden.
Volledige catering behoort eveneens tot de mogelijkheden.
 
* Prijzen kunnen onderhevig zijn aan veranderingen. Vraag altijd naar de actuele prijs bij evenementen. De prijs die vermeld wordt in de bevestiging is de definitieve prijs.

Boerderij Oost-Leeuwenstein
Dorpsstraat 13
3274 BB Heinenoord
Tel. 0186-601535

't Hof van Assendelft
Hofweg 13 (ook postadres)
3274 BK Heinenoord
Contact

Privacy statement en cookiebeleid 

@2022 Museum Hoeksche Waard

KvK 41118538
NL36RABO0351102450

Boerderij Oost-Leeuwenstein is geheel rolstoeltoegankelijk, ‘t Hof van Assendelft gedeeltelijk, daar is een traplift. In beide gebouwen is een invalidentoilet.