BgMax

Officiele trouwlocatie

Museum Hoeksche Waard is een officiële trouwlocatie. Door de pure romantiek die het museum uitstraalt, de smaakvolle inrichting en de bijzondere sfeer, wordt het museum door velen verkozen als trouwlocatie.

 

Voor de huwelijksceremonie maakt u ook afspraken met gemeente Binnenmaas, afdeling Burgerzaken. Klik hier voor meer informatie. 

Trouwen op unieke plaats

In 't Hof van Assendelft kunnen huwelijken plaatsvinden:

 

Grote trouwzaal

Activiteiten/Trouwen

Het Cultuurhistorisch Documentatiecentrum heeft in 2012 een rigoureuze opknapbeurt gekregen en kan uitstekend dienst doen als grote trouwzaal met voldoende zitplaatsen voor 50 personen.

 

Kleine trouwzaal

Sinds augustus 2016 is de kleine zaal/salon niet meer beschikbaar voor huwelijken.

 

Aansluitend aan uw huwelijk is er gelegenheid om koffie of thee te schenken, eventueel in combinatie met het aansnijden van de bruidstaart. Ook is het mogelijk uw   huwelijksceremonie te combineren met een rondleiding door het museum (max. 60 personen tegelijkertijd). Vraag naar de mogelijkheden bij evenementen.

 

Geen diner of feest

 

Vanaf 2015 heeft het museum besloten geen aanvragen voor volledige huwelijksfeesten (d.w.z.: inclusief diner en/of (dans)feest) meer aan te nemen. Wegens de beperkte mogelijkheden die het monumentale museumgebouw, de collectie en de museumorganisatie met zich meebrengen, is dit niet mogelijk.

 

Zoekt u een unieke, culturele en historische locatie voor uw huwelijksceremonie in de Hoeksche Waard? Eventueel met een stukje taart en rondleiding erbij? Dan is Museum Hoeksche Waard de perfecte plek!

 

Als u iets zoekt waar u de hele huwelijksdag kunt verblijven, inclusief receptie, diner en/of feest? Dan verwijzen wij u graag door naar andere prachtige locaties in de buurt:

 

Restaurant De Koningshoeve Klaaswaal

 

De Eendrachtshoeve Zuid Beijerland 

 

Alcazar Events Puttershoek

 

Deze adressen zijn officiële trouwlocaties met ruime feestmogelijkheden. 

 

Voor Trouwmomenten en –tarieven

Lees meer: Trouwen op unieke plaats

(Trouw) Fotoreportage

U kunt een (trouw)fotoreportage laten maken in beide gebouwen en tuinen van het museum.

Activiteiten/Trouwen

 

Ook als u elders trouwt, is een fotoreportage in Museum Hoeksche Waard mogelijk. Dit kan buiten de normale openingstijden en moet apart geboekt worden.

 

Binnen fotografie moet zonder flitslicht (statief zal noodzakelijk zijn).

 

De fraaie Hoftuin is ontworpen door de befaamde tuinarchitecte Mien Ruys (1904-1999) en wordt volledig in haar stijl onderhouden.

 

Fotoreportage binnen en/of buiten kost € 50,- (maximaal 1,5 uur).

 

Vraag naar de mogelijkheden bij evenementen.