Expositie Present.Je.Kunst

Present.Je.Kunst is een project dat lokale, beeldend kunstenaars een podium geeft. Verpakt in een klein kartonnen doosje worden werkjes van deze kunstenaars op diverse locaties in de Hoeksche

Waard verkocht. Dit gebeurt onder de noemer Present.Je.Kunst: het is een presentje en de kunstenaars presenteren hun kunst.

 

Inmiddels hebben ruim 40 kunstenaars uit de Hoeksche Waard deelgenomen aan het project. Een selectie van deze kunstenaars toont hier, in Museum Hoeksche Waard, één klein werkje uit het

Present.Je.Kunst project en één regulier werk uit zijn/haar eigen oeuvre. De tentoonstelling heeft geen overkoepelend thema: juist de eigenheid van iedere kunstenaar staat centraal.

 

Met de tentoonstelling willen we zichtbaarheid geven aan de diversiteit van werken van de kunstenaars in de Hoeksche Waard en andere inspireren.

 

Deze tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Hoeksche Waard, Prins Bernhard Fonds, Rotary Hoeksche Waard en CmK Hoeksche Waard.

 

 De expositie is te zien in Oost-Leeuwenstein.

Boerderij Oost-Leeuwenstein
Dorpsstraat 13
3274 BB Heinenoord
Tel. 0186-601535

't Hof van Assendelft
Hofweg 13 (ook postadres)
3274 BK Heinenoord
Contact

Privacy statement en cookiebeleid 

@ Museum Hoeksche Waard

KvK 41118538
NL36RABO0351102450

Boerderij Oost-Leeuwenstein is geheel rolstoeltoegankelijk, ‘t Hof van Assendelft gedeeltelijk, daar is een traplift. In beide gebouwen is een invalidentoilet.