Opening nieuwe website

1-3-2022

Welkom op onze nieuwe website

 

Het bestuur, de directie en de vrijwilligers presenteren vol trots de nieuwe website van Museum Hoeksche Waard. Frisser, en overzichtelijker en met korte teksten. Maar zeker genoeg informatie voor de enthousiaste en nieuwsgierige bezoeker. En de nieuwe foto’s geven de sfeer van het museum goed weer.

 

In zowel de Herenboerderij Oost-Leeuwenstein als ’t Hof van Assendelft wisselen stijlkamers, historische thema’s en tijdelijke tentoonstellingen elkaar goed af. Onze slogan is: In Museum Hoeksche Waard komen Verleden, Heden en Toekomst samen. Beide panden zijn uitstekende locaties voor rondleidingen, fotoreportages en lunches. Graag informeren wij u hierover.

 

Bekijk ook vooral de webwinkel. Het boek De Canon van de Hoeksche Waard (2021) is het eerste product dat in onze webwinkel te koop is. Gemakkelijk vanuit huis besteld en aan huis bezorgd. Het is nog steeds een prachtig cadeau. Op termijn kunt u meer producten in de webwinkel verwachten.

 

Wij hopen dat de nieuwe website u nieuwsgierig heeft gemaakt en u ertoe zal aanzetten ons mooie museum te komen bezoeken.

 

Tot ziens in het museum, op de website of op het terras!

Boerderij Oost-Leeuwenstein
Dorpsstraat 13
3274 BB Heinenoord
Tel. 0186-601535

't Hof van Assendelft
Hofweg 13 (ook postadres)
3274 BK Heinenoord
Contact

Privacy statement en cookiebeleid 

@2022 Museum Hoeksche Waard

KvK 41118538
NL36RABO0351102450

Boerderij Oost-Leeuwenstein is geheel rolstoeltoegankelijk, ‘t Hof van Assendelft gedeeltelijk, daar is een traplift. In beide gebouwen is een invalidentoilet.